perjantaina, helmikuuta 16, 2007

SNY:ni on meedio!

Eilen sain aivan uskomattoman ihanan paketin Salaiselta Neuleystävältäni! Ystävänpäiväntienoilla tuli jo kortti, jossa "varoitettiin" paketin olevan tulossa, mutta mitään näin ihanaa en olisi voinut edes kuvitella! Kaksi vyyhtiä Wetterhoffin Silviaa, mielisävyäni punaista. Näistä tullee huivi jossain vaiheessa. Paketissa oli vielä ihana enkelikortti, hiiriavaimenperä ja Addin puikkomittari, jossa on myös viiden sentin mitta ja langankatkaisuterä, kerrassaan kätevä kapistus!

Lankahamsteririntamalla edellisen postauksen jälkeen on valmistunut punainen villapaita miehelle Isoveljestä, sekä samasta langasta LNLP- ja PomPom-huivit. Vanhemmalle pojalle olen myös tehnyt puna-vihreät sukat seiskaveikasta.

My Finnish Secret Pal is amazing! Yesterday I received two skeins of Wetterhoff Silvia in my favourite colour (red), ADDI needle meter and a little mouse keyring. Thank you!

Recently I have finished a red pullover for my husband, two scarves and a pair of socks for my older son.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella kivaa, että pidit. Kovin on vaikea keksiä, koska en tunne sinua kuin blogisi kautta.

SNY:si

m kirjoitti...

Ollan sammassa Nordic Secret Pal 5, ja haluaisin nyt haasta sinut. Eli sinä olet "tagen" .Lue minun blogi http://evsrum.blogg.se niin saat tietä säänöt:)

En ole kirjoittanut suomeksi moneen vuoten, toivottavasti ei ole lian monta virhettä:)

Anonyymi kirjoitti...

Huhtikuun paketti lähti tänään matkaan...

SNY:si

Anonyymi kirjoitti...

Koska Tuija käski lähettää viimeisen paketin Pirkkikselle, eikä minulla ole sinun sähköpostiosoitetta, päätin ilmaista itseni näin blogikommentilla. Eli minä sinulle näitä paketteja lähettelin muutaman viime kuukauden aikana.