lauantaina, heinäkuuta 08, 2006

Valmistuu, valmistuu...

Serkkuneidin neuleasu on nyt ihan valmis! Ja ajoissa. Madelinen reunuspitsi on valmis, enää siis puuttuu vain hihat.
Uusi työkin toki on aloitettu, autoneuleeksi Branching Out (Knittystä) siitä riivatun wannabe-mohairista, josta tein Fifin ja Leskenlehtihuivinkin. Malli vaikuttaa oikein mukavalta, riittävän helppo autoneuleeksi, mutta riittävän pitkä mallikerta, jottei kyllästy ennen aikojaan.
Uusi Knittykin on sitten ilmestynyt ja hyväksi havaittu, Baudelaire-sukat päässevät puikoille jossakin vaiheessa. Uudessa Modassa ja Kauneimmissa käsitöissäkin oli muutama malli, jotka haluaisivat päästä puikoilleni... On vain liian vähän aikaa (ja lankarahaa). Äsken tilasin Suomalainen.comista itselleni Sukkasillaan-kirjan, ostin saman opuksen äidilleni synttärilahjaksi ja nyt haluan ikioman...

9 kommenttia:

vikke* kirjoitti...

pistin sulle vielä posti@ tuohon vaihtoon liittyen. käyppäs kurkkaamassa ja vastaa pian :)

Anonyymi kirjoitti...

Huivini sinulle alkaa olla piakkoin valmis ;D Varmaan ensiviikolla voi jo postipoika kuljettaa sen... Jännittää vain, onko malli ja ennenkaikkea väri mieleen...!! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Laitoin sulle sähköpostia, niistä mitoista ;).

Anonyymi kirjoitti...

Salainen neuleystäväsi täällä kurkkimassa!

Pia Nore kirjoitti...

Muistatko että olet mukana huivivaihdossa...? Olen kovasti odotellut huivia:-)

Kristel kirjoitti...

Yritän nyt vielä tätäkin kautta, kun viimeisin mailini sinulle bouncasi. Ota heti yhteyttä minuun osoitteeseen kristel@iki.fi, että SNY-tilanteesi selviäisi!

Tiina kirjoitti...

Anu, otatko yhteyttä Huivivaihtoasioissa. Et ole vastannut kumpaankaan meiliin...

Kristel kirjoitti...

Olen nyt sulkenut sinut pois SNY-vaihdosta, koska et vastaa viesteihin etkä ilmeisesti siis halua jatkaa.

Salainen ystäväsi pahoitti mielensä erittäin pahasti, samoin se henkilö joka jo ehti lähettää sinulle pieniä lahjoja. Seuraavan kerran kun haluat jättäytyä pois jostain tällaisesta leikistä kesken kaiken, ilmoita edes itsestäsi.

Anonyymi kirjoitti...

Hei.
Olemme 3 käsityötieteen opiskelijaa Savonlinnan OKL:stä. Teemme erääseen kurssiimme liittyen pienimuotoista tutkimusta. Aiheeksemme valitsimme käsityöblogien pitämisen. Tarvitsisimme tähän Sinun apuasi. Pyytäisimme Sinua vastaamaan kysymyksiimme kirjallisesti sähköpostitse mahdollisimman pian, kuitenkin ennen 10.10.2006. Vastaa itsellesi luontevalla tavalla (tekstin ei tarvitse olla niin virallista :) ) Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja nimettöminä, eikä tietoja käytetä muuhun tarkoitukseen.
Kysymykset:
1) Miten olet alun perin innostunut tekemään käsitöitä? Mikä tai kuka sai Sinut käsityön pariin?
2) Miten kauan olet harrastanut käsitöitä? Miten paljon käytät aikaa käsitöiden tekemiseen?
3) Mitä käsityön tekeminen Sinulla merkitsee?
4) Miten sait alun perin tiedon käsityöblogeista? Miten päädyit selaamaan niitä?
5) Mistä sait kipinän oman blogin perustamiselle?
6) Mikä on bloggaamisen (sekä oman blogin pitämisen että toisten blogien selaamisen) merkitys työskentelyllesi käsitöiden parissa?

Lähetä vastauksesi osoitteeseen tiparkki@cc.joensuu.fi 10.10.2006 mennessä. Samasta osoitteesta voit kysyä tarvittaessa lisätietoa tai ohjeita.

Mukavaa ja luovaa syksyä toivottaen
Anu Kontio, Teija Lievonen ja Tiina Parkkinen