perjantaina, elokuuta 22, 2008

Kiitos, Salaiset Ystäväni!



Eilen postilaatikossa oli kaunis Marimekon sininen Unikko-laatikko, jonka sisältö paljastui ensimmäiseksi lähetykseksi Salaiselta neuleystävältäni! Laatikon sisältö oli peräisin Rauman pitsiviikoilta ja uskomattoman ihana: kaksi kerää kasvivärjättyä villalankaa (vihreä nokkosta ja punainen veriseitikkiä), aurinkosaippua, kaksi neuleohjetta (Fetching-kämmekkäät ja Haymarket-lapaset), ihana hatunmuotoinen neulatyyny, jossa nauhana ohut hopeanvärinen käsinnyplätty pitsi, pussi nannaa ja suloinen karhupostikortti. Kaikki olivat kuin suoraan omalta haavelistaltani. Nuo langat taitavat muuttua kämmekkäiksi, luulisin... Lämpimät kiitokset!




Edit: Vaihdoin kuvat oikeinpäin...


Postinkantaja oli eilen todella kiltillä tuulella, sillä myös Salaisen Askarteluystäväni elokuun toinen lähetys saapui eilen. Tämäkin paketti osui kerrassaan nappiin: ensinnäkin kuori oli koristeltu söpöillä kissatarroilla ja postimerkkinä oli Merenkurkku-merkki, jota minulla ei vielä ollutkaan. Mutta sisältö oli vieläkin ihanampi... Paketin jännittävän rapinan selitti rasia suloisia sydänhaaraniittejä, jollaisia en ole koskaan ennen nähnytkään! Paketissa oli kauniita etikettitarroja, monta kaunistakin kauniimpaa lautasliinaa ja Lautasliinatekniikan opaskirja! Hienosti olet, ystäväni, lukenut ilmoittautumislomakkeestani, että olen haaveillut lautasliinatekniikan opettelemisesta. Tämän kirjan ohjeilla aloittaminen on huomattavasti helpompaa! Kauniit kiitokset sinulle!

This time only in Finnish, but you can adore packages that my Finnish Secret Knitting Pal and Papercraft Pal have sent me.

Edit: Vaihdoin kuvat oikeinpäin...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiva, että pidit paketista, ensimmäinen aina jännittää. Vieläkö sinulla on puutetta niistä välikoon pyöröistä, jos vaikka niitä jostain metsästäisin?

Terkuin SNY

Woolly kirjoitti...

Välikoon pyöröjä en ole onnistunut itse vielä mistään löytämään, mutta älä nyt näe liikaa vaivaa niiden eteen. Kiitos vielä kerran paketista, neulatyynyä ja lankoja ovat kaikki ihailleet.