keskiviikkona, tammikuuta 31, 2007

Valmistunutta ja valmistautumista /Ready and getting ready

Onpa kulunut aikaa siitä, kun viimeksi päivitin. Päivityslamaa on aiheuttanut etenkin kadonneeksi todettu lähetys Secret Palilleni Kanadaan. Lähetin tuon vielä maksikirjeenä,, sillä hinta oli huomattavasti halvempi kuin vastaavan painoisella paketilla. Lähetin SP:lleni loppupaketin sitten ihan pakettina, se ehti perille viikossa. Suomen Postin järjestelmistä ei vastaavaa lähetystä löytynyt, eli maksikirjeeni on kadonnut Kanadassa. Se niistä langoista ja lehdistä sitten.
Sitten iloisempiin asioihin! Pots and Flowers-pitsisukkani ovat valmiit ja ihanat! Mieheni sukat Nalle Colorista ovat niin ikään valmistuneet ja IhanItsen vinkeillä sain poimittua silmukat kantalapun reunasta siististi! Lahjoiksi eri ihmisille olen myös väsännyt kolme Rinsessa-settiä, yhden punaisesta Nallesta, yhden luonnonvalkoisesta Nallesta ja yhden lumivalkeasta Woolista.
Osallistun myös Nordisk Hemmelig Venniin ja eilen sain uskomattoman ihanan paketin Norjasta: huiviohjeen, vyyhdin ruskeaa pätkävärjättyä villalankaa ja sokerina pohjalla kolme kerää Welcommen mohairsilkkilankaa (88%/12%)! En ole eläissäni nähnyt noin pehmeää ja suloista lankaa!
Lankahamstereihin osallistun myös ja olen valmistautunut asiaankuuluvalla tavalla Huuto.Netin ja eri blogien myyntisivujen avulla. Huomenna se siis alkaa, samoin kuin Salainen Neuleystäväkin...

It's been ages since I blogged last. Main reason for my depression has been lost package (sent as maxiletter) for my Secret Pal to Canada. Finland Post couldn't find it, so it has to have been lost in Canada. That's so sad...
Then some happier things! I have finished my perfect Pots'n Flowers Lace Socks, my husband's traditional socks and three sets of hat&fingerless gloves as gifts!
I'm participating also in Nordic Secret Pal and yesterday I received the most wonderful package with a shawl pattern, a skein of Estonian wool and the most soft and fabulous three balls of Welcomme mohair&silk yarn! Thank you Ragnhild!
Tomorrow starts Finnish Secret Pal and Finnish Knit from your Stash... I have prepared myself very well for both of them!

Ei kommentteja: