sunnuntaina, kesäkuuta 11, 2006

Hyvä päivä tänään!

Valmistuihan se Fifi sitten eilisiltana, kokokin on juuri se, minkä ajattelin! Langanpäät pitää toki vielä päätellä, mutta se sitten huomenna, kun arki alkaa. Teen näin heti blogiurani alussa kaksi suurta häpeällistä paljastusta:

1. En juuri läheskään koskaan ikinä pingota yhtään neuletyötäni mihinkään.
2. En voi lähettää kuvia blogiini, sillä välineet puuttuvat.

Suunnitelmissani on kuitenkin tehdä parannus jommassa kummassa tai molemmissa synneissäni!

Tänään sain oikein monta ruutua dominoneuleiseen vauvanpeittoon (oikeastaan ainoa puikoilla oleva työ, jolla on todellinen valmistumisaikataulu), autossa ja formulaa katsoessani tein puoli hihaa vanhimman poikani kissapaitaan ja nyt jalkapallon ja blogipäivityksen ohessa väsään Madelinea. Eilen sain vastauksen kieliongelmaani sekä Kestovaippainfosta että neulontalistalta ja vaippainfosta vastaus tuli kuin tulikin nopeammin... Eilen aloitin myös leskenlehtihuivia tuosta samasta tekokuitulangasta, josta Fifinkin tein, siitä tulee autoneule, jahka vielä pari kuviokerrosta teen kotosalla.

Kävin Päivin Vyyhtien kätköissä ja siellä oli Suuri Houkutus: linkki Tilli Tomasin silkkilankoihin, saas nähdä, miten tämän muijan käy...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä välitä, en minäkään jaksa pahemmin pingotella: nykyisin oikaisen sen osan neulomista siten, että höyrytän työn silitysraudalla. :) Ja minä en ole eläissäni koskaan neulonut ainoatakaan mallitilkkua, vaikka se kai kuuluisi suunnilleen neulonnan alkeisiin... ;)

Woolly kirjoitti...

Minä olen sentään neulonut yhden mallitilkun, yläasteen seiskalla ;-) Muuten olen todennut, että neulekäsialani sopii suomalaisten lehtien ohjeisiin ilman muutoksia, ainakin, jos teen ohjeen langalla tai lähes vastaavalla...