torstaina, kesäkuuta 22, 2006

Investointeja ja juhlahumua

Tänään ei tullut kovinkaan paljon valmista aikaan, sillä esikoinen täytti kaksi ja päivä on luonnollisesti mennyt pitkälti sankarin ehdoilla... Pari ruutua dominopeittoon ja vähän boleron hihaa, siinä kaikki edistys tältä päivältä.
Pojun nukkuessa päiväuniaan mummulassa pistäydyimme ukon kanssa Salon metropolissa Citymarketissa ja sieltä ostin itselleni kanavaneuloja ja pitkään haaveilemani korin neuletyölle olohuoneeseemme (6,99 euroa) Hintalapussa luki tosin takkakori, kummallista. Tuohon vasuun mahtuuehkä yhden pienen pesällisen verran klapeja, mutta mainiosti akuuttivaiheessa oleva neuletyö lankoineen.
Posti toi Sinisestä kurjesta ensimmäisen tilaukseni, neljä kerää ja yhden vyyhdin Opalin sukkalankoja ja sukkapuikot. Langat tuntuvat ja näyttävät ihanilta, mutta en saa aloittaa niistä kutomista, ennenkuin bolero/myssysetti on valmis. Tilaukseni käsitti seuraavat langat: Regenwald Seepra ja Pöllö, käsin pätkävärjätty musta-harmaa ja "Ison sukkamaakarin" yllätyspaketista löytyi Magic-lankaa kelt-harmaana ja harmaa-valkeana.
Eilen tai oikeastaan puolilta öin tilasin Sinisestä kurjesta vielä neljät 30 cm:n Addi-pyöröt; 2,5-4mm...

Ei kommentteja: