maanantaina, kesäkuuta 19, 2006

Kissapaitaa

Esikoisen kissapaidasta puuttuu enää pääntien rullareunus, saumat ja kissan kasvonpiirteet! Varsinaisen kissakuvion tein intarsianeuleena, sillä silmukoita jäljitellen ompelu ei mitenkään varsinaisesti ole minun heiniäni. Lankaa jäänee vielä samassa ohjeessa olevaan myssyyn, joten poika saanee myös sen. Tuota Jannea nyt ei välttämättä tarvitsisi "hävittää" mihinkään pipoon tms., se olisi varmaan oivaa sukkalankaakin. Mutta on tuo kissamyssy vaan niin söpö, että päässee puikoille!
Tuosta leskenlehtihuivista taitaa tulla aika pitkä, toivottavasti saan kuitenkin tuon keinokuituwannabe-mohairin upotettua siihen ilman, että huivista tulee ylipitkä, siitä langasta on päästävä eroon. Sitä samaa lankaa löytyi ruskeanakin 25g:n kerä, mutta tuollaisen määrän nyt saa hukattua kintaiden tai sukkien koristeraidoiksi...
Madeline ei tänään edistynyt yhtään, nuo kissaneuleet pitää saada valmiiksi ennen torstaita tai viimeistään lauantaita, varsinainen synttäripäivä on torstaina ja juhlat lauantaina.
Pitäisi yrittää värkätä kaksi nappia tuohon sivupalkkiin, olen nimittäin ilmoittautunut mukaan sekä TSI-kestovaihtoon että huivivaihtoon!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa löytää toinen blogi melkein samalla nimellä kuin omani. Ja vielä samoissa ihanan vihreissä väreissä :) Huivivaihdosta kaivoin blogisi.

Anonyymi kirjoitti...

http://tiinanblogi.blogspot.com/2006/06/huivivaihto.html

Tuo on suora linkki huivivaihtoon, sun linkki vie yleiseti Tiinan blogiin. Ihan vaan vinkkinä jos haluat tuoda huivivaihdon paremmin esiin :-) Toki kiva blogi Tiinalla on muutenkin.

Woolly kirjoitti...

Löysin neuleblogilistan ja Solen bloginimen vasta, kun oma blogi oli jo alustettu. Hauskaa oli löytää "melkein kaima".
Korjasin huivivaihdon linkin, tarkoitus oli nimenomaan korostaa huivivaihtoa...