tiistaina, kesäkuuta 27, 2006

Tilasin lehden

Tänään tilasin Interweave Knitsin! Saapa sitten nähdä, kuinka kauan ensi kuussa ilmestyvän seuraavan numeron saapuminen kestää, olen lukenut joidenkin joutuneen odottamaan ensimmäistä numeroaan kauan, kauan... Toivottavasti lehti on yhtä miellyttävää katsottavaa kuin nettisivutkin!
Hahtuvat eivät tulleet tänään, joten Madeline edistyi tänään pitkästä aikaa. Reunuspitsi ei ole vielä ihan puolivälissä, mutta edistyy mallikerta mallikerralta nopeammin. Aivan ihanaa, kun työn kaikkia silmukoita ei tarvitse päätellä kerralla, päättely on niin puuduttavan tylsää.
Leskenlehtihuivissa on jo yli 50 kukkariviä, lankaa on vielä jäljellä noin sata grammaa. Taidan tehdä tuosta langasta vielä Branching outinkin... Wool-nutun kappaleet valmistunevat tänään. Mintunvihreää Woolia on niin paljon, että saanen siitä vielä Kotilieden merimiesmekonkin. Onneksi mekko tehdään "ylhäältä alas", eli helman pituutta voi hieman säädellä langan riittävuudestä riippuen. Minulla taitaa olla joku ihme henkilökohtainen lankahamsterikausi, kun tuosta minttu-Woolista on pakko päästä eroon JUURI NYT JA HETI!
Ovathan kaikki jalkapalloa seuraavat neulojat rekisteröineet Espanjan joukkueessa taituroivan David VILLAN ;-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tilasin saman lehden toukokuun alussa - kevätnro ei ole vieläkään tullut, joten kyselin sähköpostitse. Kerrottiin, että eka numeron tulo voi kestää 7-8 vkoa ja sen jälkeen lehtien pitäisi tulla 1-2 vkoa ilmestymisen jälkeen. Saas nähdä.

Woolly kirjoitti...

Äst... No, onneksi täälläpäin ei ole lehtipistettä, johon tuo lehti tulisi ajoissa ärsyttämään minua... Laskua en kyllä maksa, ennenkuin ensimmäinen lehti on tullut!